Mijn favorieten

Aankoop


Een huis koop je niet zo maar even. De aankoop van een droomhuis is emotie. De kans dat u verliefd raakt op zo’n woning is levensgroot. Hoe weet u of de prijs ervan het waard is? Hierin kan Stichtse Vecht Makelaars echt iets voor u betekenen.
 
De juiste prijs
Omdat onze makelaars de situatie op de woningmarkt in dit gebied goed kennen, zijn we een uitstekende filter tussen uw enthousiasme en de werkelijke waarde van het object. Wij kennen de bijzondere plekken in de omgeving, we zijn op de hoogte van het aanbod, hebben een visie op deze markt en kunnen u daarom goed adviseren over de prijs.


In welke staat
Bij woningen draait alles om marktwaarde, bestemming, en de bouwkundige- en juridische- achtergrond ervan. Wij hebben een grote expertise op deze gebieden. Kort gezegd: hoe unieker de woning is, hoe moeilijker het is om de waarde te bepalen, des te harder goede begeleiding nodig is. Bij ons bent u aan het juiste adres. 
  Aankoopbegeleiding
U kunt Stichtse Vecht Makelaars inschakelen om een geschikt huis voor u te zoeken. Maar u kunt ons ook pas inschakelen als u al
een pand op het oog heeft. Onze beloning hangt vanzelfsprekend
af van de omvang van onze dienstverlening.
 
Door onze samenwerking met De Hypotheekshop, kunnen wij u verder uitstekend adviseren over aankoopfinancieringen en fiscale aspecten van woningbezit.