Mijn favorieten

Verkoop


Een goede presentatie beïnvloedt in belangrijke mate de verkoopsnelheid en opbrengst van uw woning. Stichtse Vecht Makelaars besteedt daar veel aandacht aan. Naast het vaststellen van een reële vraagprijs, schakelen we een professionele fotograaf in om foto’s en een 360 graden presentatie te maken. Andere mogelijkheden zijn digitale plattegronden met 3D weergave, Google streetview en videofilms.

Media
Voor de communicatie staan ons diverse media ter beschikking. Naast een mooi vormgegeven promotiepakket gebruiken we Funda, onze website, advertenties in verschillende media, social media en misschien wel het belangrijkste: ons eigen relatienetwerk. Wist u dat de kans dat uw koper in de directe omgeving van uw woning door ons wordt gevonden 85% is?

 
 


Bezichtigingen
Belangrijk onderdeel van het verkoopproces zijn de bezichtigingen. Al onze makelaars zijn gecertificeerd, ze verstaan hun vak en wonen in het werkgebied. Onze makelaars zijn daarom heel goed op de hoogte van de huizenmarkt in deze regio. Omdat de geografische afstand geen barrière vormt is het geen probleem
om een afspraak te plannen buiten kantooruren.
 
Bekijk onze kantoorvideo!